Slanic Moldova 2018!!!

04.06.2018 by Vanessa No Comment

HOTEL VENUS 2* DE LA 173 E

Hotelul Venus este situat în Slănic-Moldova, la 300 m de izvoarele termale. Stația de autobuz se află la 100 m, iar la 400 m se găsește un supermarket.


HOTEL COROANA MOLDOVEI 4* DE LA 254 E

Este situat in centrul statiunii foarte aproape de izvoare,fiecare camera este personalizata si are stilul, luxul si rafinamentul aristocratiei de altadata. Cladirea initiala este una de epoca, inscrisa in patrimoniul national al Romaniei, construita in anul 1937,iar in anul 2012 a fost extinsa cu 20 de camere, pastrand acelasi stil arhitectural.


HOTEL EURO VACANTA DE LA 294 E

Hotelul oferă facilități terapeutice și o piscină interioară. Este pusă la dispoziție o parcare privată gratuită.Camerele au TV cu canale prin cablu și balcon, baie privată dotată cu duș sau cadă. Hotelul Euro Vacanța oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate.


HOTEL DOBRU DE LA 386 E

Este situat pe versantul estic al Carpaților Orientali, în pitoresca stațiune Slănic Moldova, la o altitudine de 530 de metri. Clădirea este construită în trepte, pe un perete stâncos abrupt aflat chiar de-a lungul cursului pârâului Slănic.


VILA TELECONSTRUCTIA DE LA 363 E

Complexul este compus din spatii de cazare, restaurant, sala de consiliu, piscina, sauna, sala fitness si sala polivalenta (tenis de masa, tenis de camp).Toate acestea sunt dotate cu aparatura de ultima ora asigurind toate conditiile pentru desfasurarea tuturor activitatilor la un inalt nivel calitativ.


PRETUL INCLUDE
TRANSPORT TUR-RETUR
CAZARE 7 NOPTI/ 8 ZILE
ALIMENTATIA DE 3 ORI/ZI
TRATAMENT

About Author

Vanessa
  •  

Leave a Comment

Feel free to leave us a comment. Just simply enter the form below and click Submit.